« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2023./2024.
KURIKUL OŠ Cestica 2023./2024.
Polica osiguranja za učenike u šk.god. 2022./2023.
Poslovnik o radu Školskog odbora
Odluka o uvođenju videonadzora
e-Dnevnik za nastavnike i stručno osoblje
Pravilnik o radu školske kuhinje
Djeca i obitelji prije, tijekom i nakon potresa
Brošura "Sigurnije na Internetu"
Brošura "Zaštitite privatnost na Facebooku"
Brošura "Intervju s roditeljima- odgovori koje je dobro znati"
Brošura „Građanski odgoj i obrazovanje u praksi“
U tjednu koji je započeo u znaku Zahvalnosti za plodove zemlje učenici 1.a, 1.b, 2.a i 2.b razreda, zajedno sa svojim učiteljicama posjetili su mjesnu pekaru i na taj način obilježili Dane kruha.
Pekaru vodi mlada obitelj Dobrotić iz Babinca. Prethodno najavljen i dogovoren susret i druženje u pekari ostvaren je 27.10.2009. godine u 8 sati. Ljubazna obitelj dočekala nas je s osmjehom, a glavni i odgovorni u pekari Dobrotić pokazao je proces nastanka kruha i peciva od brašna do gotovog proizvoda.
U stroj za miješanje tijesta ubacuje se brašno, kvasac, sol i voda. Umiješano tijesto se važe, reže, stavlja u kalupe, oblikuje, stavlja u toplu peć na dizanje. Nakon 20 minuta dizanja, pecivo se stavlja u pećnicu.
U vrijeme dizanja i pećenja peciva učenici su bili zaposleni. Na stolu ih je čekao veliki komad tijesta kojeg su valjali i oblikovali u razna peciva po želji.
Bilo je zanimljivo, nešto novo, izazovno i vruće.
Rumeni i mirisni klipići izmamili su osmjeh i pobudili glad kod vesele djece. Svi od reda slasno su jeli vruće klipiće.
Nakon dvosatnog ugodnog i korisnog druženja u pekari, zahvalili smo se ljubaznim domaćinima i puni dojmova krenuli u školu.
Draženka Kranjčić, Danica Furjan
Gordana Rašić, Nada Mendaš