preskoči na sadržaj

Osnovna škola Cestica

Login

Kalendar
« Siječanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Školska kuhinja

Anketa
Koji od zabavnih događanja u školi biste odabrali i u njima sudjelovali?
RED BUTTON

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

Promotivni spot

30 genracija OŠ Cestica

BOŽIĆNO DRUŽENJE

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 10. 2010.

Ukupno: 561679
Ovaj tjedan: 113
 

UPISI U SREDNJU ŠKOLU 2017./2018.

https://www.upisi.hr

PRIJAVE KANDIDATA U SUSTAV NISpuSŠ

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2017./2018.  prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započinju u četvrtak, 25. svibnja 2017. godine. 
Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i zaporku dobivenu u osnovnoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, zaporku i PIN. Poslije uspješne prijave u sustav, moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke. Sve detaljne informacije oko prijave u sustav mogu se pročitati i u Često postavljenim pitanjima i Korisničkim uputama pri dnu mrežne stranice
Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole. U slučaju nepravilnosti u podacima (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda) potrebno se javiti svom razredniku. 

Kandidati izvan redovitoga sustava obrazovanja registriraju se popunjavanjem elektroničkoga obrasca za registraciju na službenoj mrežnoj stranici www.upisi.hr. Ispisan i potpisan obrazac mora se dostaviti u digitalnom formatu (skeniran ili slikan mobitelom) elektroničkom poštom na adresu Središnjega prijavnog ureda srednja@azvo.hr. Nakon primitka obrasca u elektroničkom obliku i provjere osobnih podataka Središnji prijavni ured zaključit će registraciju kandidata slanjem korisničkih podataka SMS-om. Nakon što SMS-om zaprime korisničke podatke, kandidati se prijavljuju na mrežnu stranicu www.upisi.hr.

Prijava u razredne odjele za sportaše
Svi kandidati koji su zainteresirani za upis u razredne odjele za sportaše moraju iskazati svoj interes za upis u razredne odjele za sportaše kroz sustav NISpuSŠ na kartici “Moji podaci” od 25. do 31. svibnja 2017. godine. Na navedenoj kartici kandidati upisuju sport kojim se bave, naziv kluba i mjesto u kojem se klub nalazi. Obavezno nakon unosa navedenih podataka, trebaju potvrditi svoj odabir na gumbu „Spremi promjene“ koji se nalazi pri dnu stranice. 

Prijava kandidata s teškoćama u razvoju
Kandidati s teškoćama u razvoju od 25. svibnja do 9. lipnja 2017. godine javljaju se uredu državne uprave u županiji odnosno Gradskome uredu za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba koji će im pomoći u odabiru srednje škole koja provodi jedan od programa za koji je kandidat dobio stručno mišljenje Službe za profesionalno usmjeravanje Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje


Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. možete pronaći u publikacijama:

- „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. – Idemo u srednju!- redovni učenici“ (za učenike koji u tekućoj školskoj godini završavaju osnovno obrazovanje u redovitome sustavu obrazovanja u Republici Hrvatskoj)
-
"Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018.- Idemo u srednju!!! - kandidati iz drugih obrazovnih sustava" (za kandidate koji osnovno obrazovanje završavaju ili su završili izvan Republike Hrvatske, kandidate koji završavaju ili su završili osnovno obrazovanje u sustavu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj i za kandidate koji su osnovno obrazovanje završili u Republici Hrvatskoj prije 2017. godine)
-
"Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018.- Idemo u srednju!!! - učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše" (za učenike koji žele upisati pripremne programe glazbene ili plesne škole ili srednju glazbenu ili plesnu školu te za učenike koji žele upisati razredne odjele za sportaše)
-
"Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018.- Idemo u srednju!!! - učenici s teškoćama u razvoju" (za učenike s teškoćama u razvoju koji se prijavljuju preko ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba).
-
Primjer bodovanja za školsku godinu 2017./2018. (Primjeri bodovanja uspjeha kandidata iz osnovnoga obrazovanja).
Od iznimne je važnosti da svi kandidati pročitaju navedene publikacije.

POMOĆ I PODRŠKA
Ako imate dvojbi, pitanja ili problema vezanih uz rad sa sustavom, možete kontaktirati CARNetovu Podršku obrazovnom sustavu (svaki radni dan od 8:00 do 20:00).

Kod svakog upita *OBAVEZNO* navedi sljedeće podatke:
- Ime i prezime
- Korisničku oznaku
- Kontakt telefon/mobitel
- Detaljan opis problema uz sve informacije za koje smatraš da bi mogle pridonijeti bržem rješavanju tvog upita
.

 

PRILOŽENI DOKUMENTI (preuzeti  sa www.upisi.hr)

KORISNIČKE UPUTE:

  PRIJAVA U SUSTAV

1. Kratka slikovna uputa za prijavu u sustav

2. Uputa za prijavu u sustav

3. Upute za ispunjavanje registracijskog obrasca

  MOJI PODACI

4. Uputa za snalaženje na kartici Moji podaci

   OBRAZOVNI PROGRAMI

5. Upute za pretraživanje i prijavu obrazovnih programa

  MOJ ODABIR

6. Upute za snalaženje na kartici Moj odabir

  MOJ RASPORED

7. Upute za snalaženje na kartici Moj raspored

  MOJI REZULTATI I LJESTVICE PORETKA

8. Upute za snalaženje na kartici Moji rezultati

9. Upute za ljestvice poretka i algoritam za generiranje ljestvica poretka

10. Postupak preliminarnog rangiranja učenika s teškoćama

  Upute za korištenje RSS kanala

11. Upute za korištenje RSS kanala

preskoči na navigaciju